Triangles a ganxet

Ja tenim en marxa un nou projecte. Farem “banderins” triangles a ganxet o mitja per guarnir la propera guerra llanera;-))) més endavant us desvetllarem què estem pensant. És un projecte de cara a la primavera o sigui que encara queda.

També des d’aquí agraïr al nostre benefector de llanes (vol estar en l’anonimat) que ens ha ajudat a seguir endavant donat-nos llanes. I a d’altres particulars de Barcelona i Olivella que també amb la seva aportació aconsegueixen que tot el que fem arribi a bon port….MOLTES GRÀCIES!!!!!!

De moment aquí teniu el patró per fer el triangle en ganxet, un d’ells és clar.

TRIANGLE A GANXET

Començar amb un anell màgic. Us deixo un vídeo per poder-lo seguir:

1a volta: 3 cadenetes (compta com un pilar), 4 pilars en l’anell, 4 cadenetes, *5 pilars en l’anell, 4 cadenetes* repetir entre les * una vegada més. Tancar la volta.

2a volta: 3 cadenetes (compta com un pilar), 4 pilars en els propers pilars, 3 pilars en el forat de les cadenetes, 4 cadenetes, *3 pilars en el mateix forat, 5 pilars damunt dels anteriors pilars, 3 pilars més en el següent forat*  repetir entre les * 1 vegades més i finalitzar amb 3 pilars més en el darrer forat. Tancar.

3a volta:  3 cadenetes (compta com un pilar), 7 pilars en els propers pilars, 3 pilars en el forat de les cadenetes, 4 cadenetes, *3 pilars en el mateix forat, 11 pilars damunt dels anteriors pilars, 3 pilars més en el següent forat*  repetir entre les * 1 vegades més i finalitzar amb 3 pilars més en el darrer forat. Tancar.

Així anirem repetim fins que vulguem acabar amb el triangle.

Aquí teniu alguna foto de com pot quedar. Anem fent.

2013-10-22 20.16.14 2013-10-22 20.15.38 2013-10-22 20.15.33

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s